Kérdésed van? Hívd ezt a számot: 
+36 30 911-8651

Kosár

X
A kosár üres

Rólunk

A SENSATIONAIL® a FING’RS cégcsoport tagjaként az elmúlt öt évben a lakossági piacon óriási növekedést ért el a Gél Lakkok otthoni változatának bevezetésével. A SENSATIONAIL® 2011 januárjában vezette be otthoni Gél Lakk termékeit az amerikai és angol piacokra, ahol a mai napig piacvezetők az Otthoni Gél Lakk kategóriában.  Jelenleg már 17 európai országban kaphatóak, és a jó hír, hogy 2015 nyarától Magyarországon is könnyen és kényelmesen elérhető. Az érdeklődők számára webshoppunkon keresztül.

Az elmúlt években egyre népszerűbb lett a Gél Lakkok használata, gomba módra szaporodtak a körömstúdiók, hogy kiszolgálják az igényeket. A nők tömegei joggal kedvelik a Gél Lakkot, mert nem kell 2-3 naponta újra és újra kilakkozni a körmeiket, hanem bőven elegendő 2 hetente felrakatni a Gél Lakkot és élvezhetik a csodálatosan ragyogó tartós színeket.  Ez a megoldás azonban elkötelezettséggel jár, hiszen időpontot kell egyeztetni a körmösünkkel, el kell menni és adott esetben egy kicsit várni is mire sorra kerülünk.

Ha szeretnél tükörfényesen ragyogó körmöket, de nincsen időd eljárni rendszeresen a körmöshöz, nincsen kedved/energiád összeválogatni a szükséges termékeket, akkor a SENSATIONAIL® otthoni Gél Lakk Rendszer neked való, MERT:

  • Az indulókészlet tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet 10 tökéletes Gél Lakk manikűr elkészítéséhez a csomagoláson feltüntetett színből.  Válassz bátran további színeket a kollekcióból.
  • 3 Egyszerű lépésben te is elkészítheted saját Gél Lakkodat AKKOR, AMIKOR AKAROD, akár az otthonod kényelmében.

 

Egyszerű a használata

Tükörfényes ragyogás akár 14 napon át töredezés és színfakulás nélkül

Nincsen száradási idő, csak a LED lámpa alatti kötési idő 30 / 60 / 30 másodperc és kész is.

Könnyű eltávolítás az erre kifejlesztett termékekkel és módszerrel

Színes Gél Lakkokat, Kiegészítőket (ha elfogytak), illetve Gél Lakk Eltávolítókat (nem része az induló készletnek) külön tudsz vásárolni.