Kérdésed van? Hívd ezt a számot: 
+36 30 911-8651

Kosár

X
A kosár üres

Termék

 1. Miben különbözik a SENSATIONAIL a többi körömlakktól?

A SensatioNail ugyanolyan üvegben/kiszerelésben kapható, mint a többi körömlakk, de a hasonlóságok itt véget is érnek.  A hagyományos körömlakk lepattogzik, kifakul 1-2 napon belül, továbbá lassan szárad, nehéz elkerülni a lakk elkenődését.  A SensatioNail új Gél Lakkja simán és egyenletesen felkenhető a körmökre és a speciális LED lámpa alatt pillanatokon belül megköt. Így akár 2 héten keresztül élvezheted a tükörfényesen ragyogó körmöket töredezés és színfakulás nélkül. Körmeid tökéletesen szárazak lesznek a manikűr végére, akár kesztyűt is húzhatsz rájuk azonnal.

Használat

 1. Fel kell ráznom a Gél Lakkot használat előtt?

Igen.  Azt javasoljuk, hogy használat előtt mindenképpen jól rázd fel az üveget, hogy a Gél Lakk  tökéletes állagú legyen. Így sokkal könnyebben és egyenletesebben tudod majd felvinni a körmeidre.

 

 1. Van valamilyen különleges tanács a tökéletes felvitelhez?

Gyakorlat teszi a mestert!  A jó hír az, hogy bőven van időd tökéletesíteni, mivel a Gél Lakk nem szárad meg a levegőn. Csak akkor tedd a körmeidet a LED lámpa alá, hogy megkössön a Gél Lakk, amikor elkészültél vele és elégedett vagy az eredménnyel. Az alábbi tanácsok segítenek a tökéletes hosszantartó Gél Lakk elkészítésben:

 • Vékony precíz rétegeket vigyél föl.  A felesleges Gél Lakkot húzd le az ecsetről – a legegyszerűbb módszer ha az ecsettel belül kőrözöl az üveg tetején és a felesleget lehúzod az ecsetről mielőtt kihúzod az üvegből.
 • Vékony rétegben vidd fel a Gél Lakk Alapozó és Fedőréteget is.  Ne érintkezzen a bőrrel vagy a körömággyal, csak közel legyen hozzá.  Győződj meg arról, hogy tökéletesen befedted a körmödet, nincsenek hiányos foltok. Várj két pillanatot mielőtt berakod a körmeidet a LED lámpa alá. 
 • Amikor felviszed a Gél Lakk Alapozó és Fedőréteget és a Színes Gél Lakkot, mindig húzd végig az ecsetet a köröm végeinél, hogy lezárd a körömvégeket is. Mivel a legtöbb lepattogzódás a körömvégeknél kezdődik, ezért a körömvégek átkenésével egy sokkal erősebb védelmet tudsz biztosítani és sokkal tartósabb lesz a Gél Lakkod.

 

 1. Nem fér bele mind az 5 ujjam egyszerre a LED lámpába.  Hogyan csináljam?

Azt javasoljuk, hogy először a két hüvelyujjadra kend fel a Gél Lakkot és azokat helyezd egyszerre a LED lámpa alá megkötni. Csak azután vidd fel a Gél Lakkot az egyik kéz maradék négy körmére, majd helyezd a LED lámpába, hogy megkössenek. Ismételd meg ugyanezt a másik kéz négy ujján is.  Győződj meg arról, hogy mind a négy ujjad tökéletesen bent van a LED lámpában és jól éri a fény, hogy a Gél Lakk tökéletesen meg tudjon kötni.

 

 1. Gél Lakkozhatok a SensatioNail -lel a szabad levegőn?

Nem javasolt a SensatioNail Gél Lakkot a szabadban használni, mert a közvetlen napfény, vagy szellő ronthat a felvitel minőségén. A napsugarak beindíthatják a kötési folyamatot. A Gél Lakkozást inkább beltéri helyiségben csináld.  

Eltávolítás

 1. Hogyan távolítsam el a SensatioNail Gél Lakkot?

Először reszeld át a Gél Lakk felszínét a Kétoldalú Reszelő szürke oldalával. A Gél Lakk eltávolításához szükség van a speciális Gél Lakk Leoldó Folyadékra (Gel Polish Remover –Acetone), Gél Lakk Eltávolító Fóliákra (Removal Wraps) és a Gél Lakk Eltávolító Spatulára (Removal Tool).  Ezután áztasd be a Gél Lakk Eltávolító Fólia (Removal Wraps) belsejében található szivacs réteget a Gél Lakk Leoldó Folyadékba (Gel Polish Remover – Acetone), tekerd a fóliákat az ujjaira jó szorosan, hogy a hő ne szökjön ki. A szivacs réteg a köröm felületét fedje be. Így a 10-15 perces hatóidő alatt a Gél Lakk fellazul a körömről.  Majd vedd le a Gél Lakk Eltávolító Fóliát (Removal Wraps) és a Gél Lakk Eltávolító Spatula (Removal Tool) segítségével told le a köröm felületéről óvatosan a felpuhult Gél Lakkot a körömágytól indulva a körömvégek felé. Az egészséges és egyenletes hatású körmök érdekében a Kétoldalú Reszelő rózsaszín oldalával távolítsd el a maradékot. Kézmosás után a körmök máris készen állnak egy újabb szín felfedezésére, csak kövesd a lépéseket újra az elejéről. További részletes információért nézd meg a „Hogyan csináljam” videót, amiben részletesen bemutatjuk a Gél Lakk eltávolításának lépéseit is.

 

 1. Használhatok más acetont is a Gél Lakk eltávolításához?

A tiszta, jó minőségű acetont ajánljuk a Gél Lakk eltávolításához. A legtökéletesebb erre a célra SensatioNail Gél Lakk Leoldó Folyadéka/Acetonja (237ml.). Áztasd be a Gél Lakk Eltávolító Fólia (Removal Wraps) belsejében található szivacs réteget a Gél Lakk Leoldó Folyadékba (Gel Polish Remover – Acetone), tekerd a fóliákat az ujjaidra jó szorosan, hogy a hő ne szökjön ki. A szivacs réteg a köröm felületét fedje be. Így a 10-15 perces hatóidő alatt a Gél Lakk fellazul a körömről.

Megoldások

 1. Miért nem marad ott a körmök szélein a Gél Lakk miután felkentem?

Ezt a jelenséget úgy hívják, hogy a szín „kifolyása” a nedves rétegben miután a Gél Lakk Alapozó és Fedőréteg megkötött. Ezt úgy tudod elkerülni, hogy egy száraz Szálmentes Törlővel áttörlöd a körmeid a Gél Lakk Alapozó és Fedőréteg megkötése után. Itt NE használj Gél Lakk Tisztító Folyadékot, mert egy nagyon enyhén tapadós felszínre van szükség és a Gél Lakk Tisztító Folyadék azt teljesen feloldja.  A másik opció az, hogy egyesével rakd be a körmeid a LED lámpába, így ideje van a Gél Lakknak szépen szétterülni a körmökön. Ne felejtsd el áthúzni az ecsetet a köröm végeken is!

 

 1. Miért van a Gél Lakk fekete üvegben?

A SensatioNail Gél Lakk fényérzékeny. Ha a terméket az ablakban tartjuk vagy fény alá rakjuk, akkor idővel megköthet az üvegben.  A Gél Lakk tárolására egy zárt fiók a legalkalmasabb hely.  Ne tedd a hűtőbe sem, mindig szobahőmérsékleten kell tartani.

 

 1. Miért nem köt meg tökéletesen a Gél Lakkom?

A Gél Laknak felszíne megkötés után egy picit ragadós, ami a kötési folyamat természetes velejárója. Ezt a nedves „ragadós” réteget csak a legvégén szabad letörölni. Ha úgy érzed, hogy nem kötött meg teljesen a Gél Lakk, akkor töröld át a „ragadós” felszínt a Gél Lakk Tisztító Folyadékkal és Szálmentes Törlővel.  Ha megkötött (nem hagy nyomot a Gél Lakk a Szálmentes Törlőn) folytasd a felvitelt.  Ha a Gél Lakk nem kötött meg tökéletesen, akkor le fog oldódni a Gél Lakk Tisztító Folyadékkal és akkor következő lépésként kend fel újra a Gél Lakkot a körmeidre és helyezd a LED lámpába, hogy megkössön. Győződj meg arról, hogy a PRO3060 LED lámpája BE van kapcsolva amikor behelyezed a körmeidet.

 

 1. Leválhat a SensatioNail Gél Lakkom a körmömről?

A Gél Lakk nem válhat le a körmödről, ha az előkészületeket tökéletesen elvégezted a Gél Lakk felvitele előtt.  Íme, néhány tanács a tökéletes és hosszantartó eredményért:

 • Használd SensatioNail Gél Lakk Tisztító Folyadékot, hogy megtisztítsd a köröm felületét. Ne használj acetont vagy más alkoholos tisztítót.
 • Mindig alaposan moss kezet és körmöt miután eltávolítottad a Lakkot a körmeidről.
 • Miután formára reszelted a körmeidet, feltoltad a körömágyat, ne felejtsd el átpolírozni a köröm felszínét.  Azonban vigyázz arra, hogy ne reszeld meg túl erősen a köröm felszínét, mert az nem tesz jót a körmöknek.
 • Távolítsd el a körömport és tisztítsd meg a köröm felületét a SensatioNail Szálmentes Törlővel és Gél Lakk Tisztító Folyadékkal. Majd nekiláthatsz a Gél Lakk használatának a leírt lépések szerint.

 

 1. Lepattoghat a Gél Lakkom idő előtt?

A SensatioNail Gél Lakk 10-14 napig biztosít tükörfényes ragyogást töredezés és színfakulás nélkül. Amennyiben idő előtt elkezd a Gél Lakk lepattogni, töredezni, akkor kérlek, olvasd el újra a professzionális tanácsainkat a tökéletes alkalmazásról és az eltávolítás után kend fel újra a Gél Lakkot az első lépéstől kezdve, a pontos utasításokat követve.

 

 1. Miért nem tükörfényes a Gél Lakkom kötés után?

Az alábbiakra ügyelj, hogy garantált legyen a tükörfényes ragyogás:

 • Győződj meg arról, hogy a LED lámpa be van kapcsolva, amikor megnyomod a fehér gombot a tetején.
 • Hagyd a körmeidet a LED lámpában a kötés teljes időtartama alatt, ne húzd ki idő előtt.
 • Amennyiben beszennyeződött / poros lett a LED lámpa felülete belül, akkor tisztítsd meg azt egy száraz törlővel.

 

 1. Mit tegyek ha egy kis Gél Lakk rákeményedik az ecsetre?

Amennyiben egy kis Gél Lakk rákeményedik az ecsetre, egyszerűen áztasd be az acetonba az ecsetet, hogy leoldja róla a Gél Lakkot.

 

 1. Kihagyható a Gél Lakk Előkészítő (Gel Primer) a lépésekből a későbbi könnyebb Gél Lakk eltávolítása érdekében?

Igen. A Gél Lakk Előkészítő (Gel Primer) segít abban, hogy minél tartósabb legyen a Gél Lakk a körmökön.  Ha te szívesen cserélsz színeket gyakrabban, akkor a Gél Lakk egyszerűbb eltávolításához az a tanácsunk, hogy a Gél Lakk Előkészítőt (Gel Primer) csak egy vékony körben a körömszélre kend fel.  Próbáld ki így, vagy egyáltalán ne használd a Gél Lakk Előkészítőt (Gel Primer), hanem vidd fel közvetlenül a körmeidre a Gél Lakk Alapozó és Fedőréteget.

Termékbiztonság

 1. A SensatioNail kárt tud tenni a természetes körmeimben?

Nem. Csupán akkor tud egy minimális gondot okozni, ha túl erősen polírozod fel (reszeled meg) a köröm felületét a Gél Lakk használata előtt, vagy a Gél Lakk eltávolításánál. Tehát mindig ügyelj arra, hogy óvatosan polírozd (reszeli meg) a körmeid felületét.

 

 1. Veszélyes a körmeimet acetonba áztatni?

Körmeidet acetonba áztatni teljesen biztonságos.  Ha érzékeny a bőröd, akkor azt javasoljuk, hogy kend be vazelinnal az ujjbegyeidet, illetve a körömágyat mielőtt nekilátsz a Gél Lakk acetonnal való leáztatásához.  Ez meg fogja óvni a bőrödet és kevésbé fog kiszáradni.

LED Lámpa

 1. Mi a különbség a LED és az UV lámpa között?

A LED technológia fantasztikus innovációnak számít, sokkal  újabb a UV lámpához képest.  Ez a professzionális minőségű LED lámpa fele annyi idő alatt köti meg a Gél Lakkot mint egy hagyományos UV lámpa, nem termel hőt, és a LED lámpában nem kell izzót cserélni.

 

 1. Veszélyes belenézni a LED lámpába bekapcsolt állapotban?

A LED lámpa nagyon hasonlít minden más fényforrásra, nem ajánlatos közvetlenül belenézni.