Kérdésed van? Hívd ezt a számot: 
+36 30 911-8651

Kosár

X
A kosár üres

Webshop

SensatioNail Gél Lakk Szett - French Manicure
SensatioNail Gél Lakk Szett - French Manicure
SensatioNail Gél Lakk Szett - French Manicure
SensatioNail Gél Lakk Szett - French Manicure

SensatioNail Gél Lakk Szett - French Manicure

19990 Ft
Az adott termék nincs raktáron! A vásárláshoz válaszon a lehetőségek közül!
10
1 értékelés(ek)
  2 hozzászólás(ok)

SENSATIONAIL GÉL LAKK  SZETT - FRENCH MANICURE - SHEER PINK színű GÉL LAKKAL

Otthoni Gél Lakk Rendszer 3 Egyszerű Lépésben.

10 Tökéletes Gél Lakk Manikűrhöz elegendő anyagot tartalmaz + LED lámpát

 

A SensatioNail egyedülálló Gél Lakk készlet, amellyel a tökéletes manikűr otthoni elkészítése nem álom többé.  A kivételes minőségű Gél Lakk LED lámpa alatt köt meg a hosszantartó, egyenletes és tökéletes eredményért. Használata egyszerű és akár 2 héten át tartó tükörfényes ragyogást biztosít körmeidnek töredezés és színfakulás nélkül. Nincsen száradási idő, csak a LED lámpa alatti kötési idő. A Gél Lakk eltávolítása egyszerű, az erre a célra kifejlesztett, külön kapható SensatioNail eltávolító termékekkel.

A Gél Lakk Szett Tartalma:

1db PRO3060 Led Lámpa, 1db  Gél Tisztító Folyadék (Gel Cleanser) 14,60ml, 1db Gél Lakk Előkészítő  (Gel Primer) 3,54ml, 1db Gél Alapozó & Fedőréteg (Gel Base & Top Coat) 3,69ml, 2db Gél Lakk Fehér és Sheer Pink (Color Nail Polish) 2x3,69ml, 100db Fehér Tip 10 féle méretben, 1db Kétoldalú Reszelő  (Double – sided nail file), 1db Manikűr Pálca (Manicure Stick), 12db Szálmentes törlő (Lint – Free Wipes), 1db RÉSZLETES Használati Leírás

ELŐKÉSZÍTÉS

A természetes körmöket reszeld a kívánt formára, majd a körömlemezt enyhén polírozd át (reszeld meg) a kétoldalú reszelő rózsaszín felével. Kevés Gél Lakk Tisztító Folyadékkal (Gel Cleanser) és a fehér Szálmentes Törlővel (Lint – Free Wipes) tisztítsd meg a körmöt majd 15 másodpercig hagyd száradni. Vigyél fel egy vékony réteg Gél Lakk Előkészítőt (Gel Primer) a körmökre, majd hagyd a levegőn száradni 30 másodpercig.  Vigyél fel a száraz és tiszta körmökre és körömhegyre egy vékony réteget a Gél Lakk Alapozó és Fedőrétegből (Gel Base & Top Coat). Helyezd a körmeid a LED lámpába és tartsd ott 30 másodpercig. 30 másodperc után egy sípszó jelzi, hogy a kézfej kivehető. 

FRANCIA MANIKŰR ELKÉSZÍTÉSE

Vigyél fel egy vékony réteg halványszínű Gél Lakkot (Sheer PINK (a dobozban), Sheer BARELY THERE vagy Sheer SO ROSY (külön kaphatóak)). A köröm hegyét is kend be. Helyezd a körmeid a LED lámpába és tartsd ott 60 másodpercig.  Töröld le a nedvességet a körmökről a Gél Lakk Tisztító Folyadékkal (Gel Cleanser) átitatott Szálmentes Törlővel (Lint-Free Wipes). Innentől 2 opció lehetséges: 1.OPCIÓ: Készítsd el a francia manikűrt a Fehér Gél Lakkal. Vigyél fel egy vékony réteg Fehér Gél Lakkot a körmök végeire, hogy elkészítsd a fehér körömvégeket, majd helyezd körmeid a LED lámpába 60 másodpercre. Ha még opálosabb hatást szeretnél elérni, ismételd meg a Fehér Gél Lakk felvitelét, majd ismét helyezd a LED lámpába 60 másodpercre. 2. OPCIÓ: Használd a francia manikűr körömvég matricákat. Válaszd ki a megfelelő méretet, válaszd le a fóliáról és ragaszd a körmödre. Határozottan nyomd rá, hogy tökéletesen ragadjon. A felesleget reszeld le a körmeidről a reszelővel, lefelé irányuló mozdulatokkal. 

FIXÁLÁS

Vigyél fel egy vékony réteget a Gél Lakk Alapozó és Fedőrétegből (Gel Base & Top Coat), a köröm hegyét is kend be, majd helyezd a körmeid a LED lámpába és tartsd ott 30 másodpercig. A tartósabb védelemért ez a lépés megismételhető.  Az esetleges még ragadós felesleget, nedvességet (ami a Gél Lakk megkötésese után képződhet) töröld le a körömlemezről a Gél Tisztító Folyadékkal (Gel Cleanser) átitatott Szálmentes Törlővel (Lint - Free Wipes).

ELTÁVOLÍTÁS

A reszelő szürke oldalával reszeld át a Gél Lakk fényes felületét.  Használd a SensatioNail Gél Lakk Eltávolító Fóliákat (Removal Wraps). A belsejében lévő korongokat itasd át a Gél Lakk Leoldó Folyadékkal/Acetonnal (Gel Polish Remover).  Tekerd be a körmeid szorosan a fóliával, hogy a hő ne szökjön ki. A szivacs réteg a köröm felületét fedje be! Így a 10-15 perces hatóidő alatt a Gél Lakk fellazul a körömről. A Gél Lakk Eltávolító Spatula (Removal Tool) segítségével told le a köröm felületéről a felpuhult Gél Lakkot a körömágytól indulva a köröm végek felé haladva. Az egészséges és egyenletes hatású körmök érdekében a reszelő rózsaszín oldalával távolítsd el a maradékot. Kézmosás után a körmök máris készen állnak egy újabb szín felfedezésére, csak kövesd a lépéseket újra az elejéről.

A SensatioNail termékekhez használj PRO3060 Led lámpát, amely a SensatioNail Gél Lakk Szettben kapható. Használata és a figyelmeztetések tekintetében olvasd el a használati útmutatót.

Hozzászólások

A kommenteléshez be kell jelentkezned!

Összes betöltése  2 hozzászólás(ok)